Välkommen till F-1 Blå

Stenkulans Safirer

Barnboksveckan – Sagan till trollkarlen klar

Som vi skrivit tidigare har vi jobbat i snart två veckor med att också själva vara författare. Trollkarlens bok hade ju bara tomma sidor. Barnen har därför i grupper skrivit en saga tillsammans, skapat figurer och rekvisita till kulissen och nu också gjort en animerad film!

Bokens namn blev ”Natten på museet” och handlar om hur barnen tappade bort sina fröknar under en utflykt till Säveån. Istället hamnade de på ett museum där läskiga saker började hända.

Nu kan alltså hela värden se vår film och läsa vår bok! Vi skulle bli sååå glada om någon ville skriva en kommentar till oss!

Klicka för att ladda ner PDF: Natten på museet

Föregående

Idrott/redskap Brand-tema

Nästa

Besök i Lerums kyrka

 1. Lisa Göthberg

  Vilken spännande historia! Jag satt som på nålar när jag såg den kusliga filmen. Och även när jag läste boken! Det var så himla spännande ända fram till slutet, men vilken tur att allt blev bra till slut!
  Undrar hur det känns att flyga? Det hade varit roligt att prova!
  Vad duktiga ni är allihop! 🙂

 2. Anna Andersson

  Viken spännande bok och fin film! Vad duktiga alla barnen i klassen är! Det var roligt att läsa om häxan som hjälpte alla barnen tillbaka till skolan till slut. Bra gjort häxan!

 3. Jasmin Salhi

  Wow! Vilket arbete ni gjort med boken, scenografi, dockor och filmen! Det var både spännande, roligt och lite läskigt! Ni kanske kan skriva en fortsättning på boken?

 4. Ann Johansson

  Vilka fantastiskt duktiga barn vi har!
  Vilken bra film!

Kommentera

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén