Välkommen till F-1 Blå

Stenkulans Safirer

Leksaksfabriken

Igår fick vi vårt sista uppdrag av Leksaksdirektören. Han ville ha anställda som var duktiga på att beskriva leksaker och ville att vi skulle träna på detta. Barnen hade därför tagit med sig var sin favoritleksak som fick vara hemlig en stund. Först fick var och en beskriva med ord hur leksaken såg ut och vad man kunde göra med den. Sedan fick alla andra barn gissa.( Hade man glömt sin leksak hemma gick det ändå bra att beskriva.) Därefter fick var och en skriva ner sina beskrivningar på Ipaden och rita en bild av sin leksak. Leksaksdirektören var mycket nöjd med resultatet. 🙂

Föregående

Talkamrater

Nästa

Repetition Matte

  1. Lisa Göthberg

    Vilken bra leksaksdirektör! Vad roliga arbetsuppgifter han ger er! Och fina leksaker!

Kommentera

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén